Bij mij op het werk zijn ze aan het reorganiseren…….

door Elise van den End 

Gister zat ik op een verjaardagsfeestje. Heerlijk bijpraten met oude bekenden. Dit keer hoorde ik 3x bijna hetzelfde verhaal. Reorganiseren, reorganiseren… lees verder »

Elise schreef ook: ‘Vrouwelijk talent in de vuilnisbak’, ‘Elk kind heeft een talent!’ en ‘Een nieuwe wereld’

Talentmanagement is ook: negatieve energie ombuigen in positieve

door Esther Esselbrugge  

Deze week verzorgden we een workshop tijdens het ‘War for Talent’ symposium op Hogeschool Windesheim. Om een goed beeld neer te zetten van de impact die het heeft om vanuit je sterke punten (talenten) te werken, vertelden we… lees verder »

Esther schreef ook: ‘Een motiverend planningsgesprek regel je zelf’, ‘Talentontwikkeling met KISS keurmerk’ en ‘Last van je talent’

De wederkerigheid van talent

door Rixt Heegsma

Een directeur waarmee ik in een gesprek ben: “Ik wil graag dat mijn medewerkers hun talent benutten en hen ook op een waarderende manier benaderen, maar ik ben helemaal niet zo tevreden over wat ze presteren”. lees verder »

Rixt schreef ook: ‘De talentmindshift van managers’, ‘Maak het scherp, dat talent.’ en ‘Het zichtbaar maken van talent!’

Talent in het onderwijs – op wie zet je in?

door Erna Terwisscha

Een leerkracht vertelt over haar persoonlijke ervaring met het Talent-in-Actie programma: “Talent gerichte programma’s in het onderwijs? Dat zie je inderdaad steeds meer om je heen gebeuren.” lees verder »

Erna schreef ook Dit jaar ga ik het anders doen…