Opdracht: symbool voor jouw talenten

Doel:

Je kunt aan de hand van een symbool uitleggen wat jouw top 5 meest ontwikkelbare talenten zijn en hoe je deze bij jezelf terug ziet op je werk en/of in je dagelijks leven.

 

Symbool
Je hebt gehoord over de mindshift die we gaan maken, gelezen over het waarom, wat en hoe van talentgericht werken EN hebt jouw top 5 meest ontwikkelbare talenten. Nu de laatste opdracht voordat je klaar bent om deel te nemen aan de gezamenlijke bijeenkomst. Ga op zoek naar een voorwerp wat symbool staat voor jouw talenten.

Om jezelf in de training voor te stellen en te delen waar voor jou deze talenten over gaan vragen we je een symbool mee te brengen dat staat voor één (of meer) van jouw talenten. Dus ga voor jezelf eens na, welk talent of welke talenten springen er voor jou uit, hoe herken je jezelf hierin? Doet het je denken aan een bepaalde activiteit, iets waar je erg van houdt, wat je jezelf vaak ziet doen, waar je naar uitkijkt? Kun je hier een symbool bij vinden?

Tip: Doe niet te hard je best om een symbool te vinden, neem de vraag met je mee en dat symbool dient zich vanzelf bij je aan. Waarschijnlijk als je op de fiets zit, aan de wandel bent of onder de douche staat.

 Houd dit symbool tijdens de eerste online sessie bij de hand of neem het mee naar de eerste live bijeenkomst.