talentontwikkeling adviesbureau Rendement door Talent

Rendement door Talent

Rendement door Talent is een trainings- en adviesbureau met zes ervaren adviseurs/trainers/coaches die hun roots hebben liggen op het gebied van talent- en organisatieontwikkeling.

Veranderen vanuit de kracht van mensen

Het succes van organisaties wordt bepaald door de mensen die er werken.

Dat is onze overtuiging. Om als organisatie uit te blinken, heb je werknemers nodig die het verschil maken. Mensen die onafhankelijk en kritisch durven denken. Die met creatieve oplossingen komen en tegen de stroom in durven te gaan. Succesvolle organisaties weten hun talentvolle mensen te ontwikkelen, ruimte te geven en aan zich te binden. Wij geloven dat talent zich vooral ontwikkelt door het bij iedereen aanwezige potentieel aan te spreken.

Wat wij doen is het ontwikkelen van trainingsprogramma’s voor alle medewerkers.

Dat doen wij samen met de klant. Onze programma’s zijn geen doel op zich. Ze zijn een middel om beweging te creëren als er verandering nodig is, de strategie te ondersteunen en medewerkers te helpen om datgene te doen waar ze goed in zijn.

Tastbare resultaten.

Waarderend denken zit in ons DNA. Onze klanten ervaren zelf hoeveel potentieel er vrij komt als hun medewerkers worden bevraagd op hun sterke punten en daar waardering voor krijgen. ‘Waarderend denken’ ligt diep verankerd in ons doen en laten.

Wij helpen de dingen anders te doen; Je te richten op het uitbouwen van de sterke punten in je organisatie, liever dan je blind te staren op de zwakke elementen. Dat levert iedere keer weer veel energie en plezier op voor beide partijen met een blijvend resultaat.

Wij houden van daadkracht en samenwerking.

Samen met mensen in de organisatie geven we concreet invulling aan talentmanagement en –ontwikkeling. Door het faciliteren van het management in het toepassen van de waarderende aanpak, programma- en projectmanagement en het trainen en coachen van teams, medewerkers en leidinggevenden.

Wil jij ook meer rendement behalen met het talent dat je in huis hebt? Bel of mail voor een afspraak. We denken graag met je mee!

Wil jij weten weten hoe je maximaal rendement uit het talent van je medewerkers haalt?

Meld je dan aan voor onze mailing met tips en inspiratie.

Je ontvangt als bonus ons E-book.

dit veld niet invullen s.v.p.

"In de samenwerking met Rendement door Talent merk ik een onuitputtelijke passie en toewijding om mensen echt die stap verder te laten nemen. Naast de bevlogenheid voor onze cursisten denken de trainers daarin graag mee om de samenwerking verder te ontwikkelen."

De talenttraining zelf was een cadeautje van mij voor mijn collega's. Je eigen talenten ontdekken maar ook die van je collega's. Als team sterker staan en samen als team een eigen visie/missie ontwikkelen. Dat is de weg die wij als team willen bewandelen. Training in samenwerking met Rendement door Talent was succesvol! Reacties van uit het team waren geweldig positief. Dank daarvoor!