Talent programma

Wij zijn er van overtuigd dat je als organisatie meer slagkracht hebt en steviger in de concurrerende markt staat als je je medewerkers inzet op basis van hun talenten en vaardigheden. We hebben dan ook verschillende programma’s ontwikkeld die we inzetten om dat doel met onze opdrachtgevers te realiseren.

Naast deze programma’s ontwikkelen we maatwerktrajecten. Kortdurende of intensieve trajecten, maar net wat er nodig is om de organisatie naar het volgende niveau te brengen. Wie onze opdrachtgever ook is en wat de vraag ook mag zijn, we werken om de oplossing te bereiken altijd vanuit dat wat er wél is aan competenties en mogelijkheden en koppelen dit aan de motivatie en drive van mensen.

Door te bouwen op een sterke basis (het sterke punt van je medewerker) kun je vertrouwen op een langdurig positief effect van de training. En ben je in staat van je medewerkers 8-en en 9-ens te maken en de 6-jescultuur van Nederland te ontstijgen.

Talent management

Het managen van het talent van de mensen in de organisatie is een proces dat continue aandacht vraagt. Organisaties veranderen immers en de vraag en behoeften van medewerkers verschuiven.

Wij bieden vanuit het perspectief van programmamanagement verschillende interventies aan die een langdurige focus op het versterken van talent garanderen. Bewezen succesvolle oplossingen én maatwerk.

lees verder »

Talent trainingen

Als een training rondom het effectiever inzetten van talent het antwoord is op de behoefte van uw organisatie, dan verzorgen wij die vanzelfsprekend.

We hebben in de loop van de jaren een aantal basistrainingen ontwikkeld – programma’s die meer dan eens zijn ingezet en hun waarde hebben bewezen. We vertellen hier meer over deze trainingen of de maatprogramma’s die we kunnen leveren.

lees verder »

Talent coaching

Een individueel programma bestemd voor mensen, die graag meer uit zichzelf willen halen. In een dagdeel wordt gewerkt aan het ontdekken van de 5 belangrijkste talenten en wordt in beeld gebracht hoe op welke wijze gebruik kan worden gemaakt van deze sterke punten.

In een optioneel vervolgtraject wordt de deelnemer in 5 stappen begeleid om aan de slag te gaan met dat talent.

lees verder »