Wij zijn trots op de resultaten die we hebben geboekt. Hieronder een greep uit de reacties van onze relaties:

In corona tijd, waarin iedereen van ons team vanuit huis werkte en de motivatie wel een oppepper kon gebruiken hebben we het Team Talent Programma bij RdT gevolgd. En dat heeft het hele team echt een boost gegeven! Voor mezelf kan ik zeggen dat de inzichten in mijn talenten en de duiding die hieraan werd gegeven me een stap verder heeft gebracht in mijn ontwikkeling. Ik zie nu beter ‘hoe’ ik werk en hoe ik dat als voordeel kan gebruiken in mijn werkzaamheden en samenwerking met anderen. Als team hebben we inzichten gekregen in hoe de ander werkt en hoe we hem/haar het beste kunnen inzetten. Praktisch betekent dit dat de rotklusjes voor de één de droombaan is van de ander. En dat we bij nieuwe vacatures beter weten welk type collega we zoeken.

Kortom, veel inzichten en veel vrolijkheid. Écht een aanrader voor jezelf en het team.

PS ook voor collega’s die sceptisch zijn over teamontwikkel trajecten 😉

Chrissie van der HeijdenManager Zorg- en Veiligheidshuis Hollands Midden

Tijdens een teamdag van Rendement door Talent ben ik enthousiast geworden over hun aanpak en daarna heb  ik 2 verdiepende trainingen gevolgd. Ik ben bewust bekwaam geworden in het omgaan met mijn talenten (en misschien wel die van anderen). In mijn dagelijks functioneren ben ik evenwichtiger en werk ik vaker vanuit kracht en energie in plaats van weerstand en onbehagen. Ik ben hierdoor een waardevoller collega en partner!

Jeroen KramerAdviseur Radicalisering en Extremisme bij Gemeente Amsterdam

Eind vorig jaar hield Rendement door Talent bij ons (DSP-groep) de team talent training, gevolgd door een aantal individuele gesprekken aan de hand van specifieke coachvragen over talenten en valkuilen. Dit heeft ons als bedrijf een mooie boost gegeven! Medewerkers kregen niet alleen beter inzicht in hun eigen talenten, maar ook in die van collega’s. We weten nu ook beter hoe we elkaars talenten beter kunnen benutten, bijvoorbeeld door dit mee te nemen bij het samenstellen van projectteams en het verdelen van taken. Voor het werk dat wij doen is dat essentieel en het maakt het ook (nog) leuker. Mooie aan de training was dat het niet gaat om beter te worden in dingen waar je niet goed in bent, maar meer doen met waar je van nature al goed in bent!

Paul van EgmondPartner/ senior consultant at DSP-Groep

De samenwerking met Elise en de training is binnen Significant zeer goed ontvangen. De training is uitermate geschikt voor professionals met zo’n 3 à 4 jaar werkervaring, maar ook voor professionals met meer ervaring geeft het inzicht waardoor sommige dingen makkelijk afgaan en waar valkuilen door zijn ontstaan. Uiteindelijk resulteert de training in handvatten hoe je talenten beter kunt inzetten om plezieriger en effectiever je werk te kunnen doen. Praktisch en doelgericht! Een aantal reacties: ‘Een van de beste trainingen die ik ooit heb gevolgd; De balans tussen de geïnvesteerde tijd en doorlooptijd was perfect. Hierdoor wordt er niet een grote hoeveelheid informatie over je heen gestort en krijg je de kans om de kennis over jezelf te initialiseren, maar ook voorbeelden en acties te formuleren; Goede balans in werkvormen, goede persoonlijke aandacht; het coachingsgesprek was zeer waardevol en gaf de nodige verdieping en steun om ideeën om te zetten in daden’. Al met al een aanrader!

Mariska NienhuisHR Manager bij Significant

Ik heb het coachingstraject binnen onze organisatie als zeer prettig en professioneel ervaren. Elise schept vertrouwen, is niet oordelend en legt je geen tips of meningen in de mond. Je wordt zelf aan het werk gezet en uitgedaagd. Elise stelt je eigen positie in een situatie centraal en is niet oordelend over de positie van anderen. Dat is heel sterk van Elise, want dat schept vertrouwen en zorgt er voor dat je volledig gericht bent op jezelf, op je eigen talenten.

Roland Bakker Adviseur Concerncontrol

We hebben, ter afsluiting van ons teamontwikkeltraject waarin we hebben geleerd met inzet van onze talenten betere adviseurs te worden, een geweldige bijeenkomst met het team gehad. We hebben gedeeld wat we in onze individuele coachingsgesprekken met Elise van den End geleerd hebben en vooruitgekeken naar waar we ons als team naar de toekomst op willen gaan focussen. De coachingsgesprekken waren voor ons allemaal heel leerzaam en heeft ons geleerd hoe we onze talenten moeten en kunnen inzetten in ons dagelijkse werk bij het team concerncontrol van de provincie Overijssel. Elise (en Erna), bedankt!

Johan H.M. Luiks RAConcerncontroller at Provincie Overijssel

Ik maakte kennis met Rendement door Talent tijdens een bijeenkomst van  “The new builders”.  Zij lieten in een presentatie zien hoe belangrijk het is het talent van medewerkers als vertrekpunt te nemen bij de opbouw van een organisatie. Dat juist dit één van de belangrijkste pijlers is in het DNA van onze Profity organisatie, had ik me tot op dat moment niet zo gerealiseerd (onbewust bekwaam?…;-). De sessie met Rendement door Talent was dan ook snel gepland en een mooi moment om het jaar af te trappen. Iedereen had als voorbereiding de test gemaakt die hoort bij het boek “Ontdek je sterke punten”.  Hierdoor konden we heel praktisch aan de slag met onze persoonlijke talenten en die terug laten komen in een hypothetische ideale werkdag. Dit leverde (en levert nog steeds) inspiratie op bij de verdere groei en bloei van ons Profity team.
Nu (3 maanden later) merken we nog steeds de resultaten van de training. We spreken open en respectvol over elkaars talenten en houden hiermee rekening in de dagelijkse en structurele taakverdeling. Dat werken vanuit persoonlijke talenten geen trucje is maar echt werkt en past in een open, platte en positieve bedrijfscultuur bewijzen we elke dag bij Profity.

Henk Jan Nieuwenhuis Henk Jan Nieuwenhuis Profity

“Wat was die talenttraining een eye-opener…”

Ik heb deelgenomen aan de Winterschool training. Vooraf heb ik een test ingevuld en hieruit is mijn top 5 talenten uit voortgekomen. Sommige talenten waren meteen herkenbaar en andere talenten kon ik nog niet gelijk plaatsen.

Tijdens de bijeenkomsten ben ik door middel van allerlei actieve werkvormen erachter gekomen dat de vijf talenten écht bij mij passen. Tussen de twee training momenten kregen we ook huiswerkopdrachten mee. Een opdracht was om iedere dag een moment te beschrijven waar ik mijn talent heb ingezet. Dit was vooral een goede eyeopener voor mij, omdat ik in mijn huidige projecten mijn talenten dagelijks gebruik. Voor mij verklaart dit daarom ook waarom ik mij zo goed voel bij deze projecten en hier ook goed in ben.

Ik ben heel blij dat ik deze training heb gedaan, met name de bewustwording, maar ook dat je openlijk mag uitspreken waar je talenten liggen. Ik raad deze training ook echt aan iedereen aan, omdat het zo onwijs prettig is om bewust te worden van je eigen talenten en deze dan ook goed kan inzetten in het dagelijks leven!

Nogmaals bedankt!

Hanneke Oostingonderwijskundige bij Edupos

“Door haar gerichte, objectieve vraagstelling zorgt Elise ervoor dat je echt zelf aan de bak moet. Zij begeleidt je hierin op een positieve wijze en met persoonlijke aandacht. Daarnaast heeft zij een flexibele opstelling, waarmee zij op een prettige wijze inspeelt op situaties door o.a. het inzetten verschillende werkvormen. Het is hard werken én zeer effectief. Met haar begeleiding zet ze in op het hoogst haalbare. Echt top!”

Angela BotterblomBestuurssecretaresse Gemeente Bunschoten

“In de samenwerking met Rendement door Talent merk ik een onuitputtelijke passie en toewijding om mensen echt die stap verder te laten nemen. Naast de bevlogenheid voor onze cursisten denken de trainers daarin graag mee om de samenwerking verder te ontwikkelen.”

Eddy Bonthuisdirecteur Kjenning

De talenttraining zelf was een cadeautje van mij voor mijn collega’s. Je eigen talenten ontdekken maar ook die van je collega’s. Als team sterker staan en samen als team een eigen visie/missie ontwikkelen. Dat is de weg die wij als team willen bewandelen. Training in samenwerking met Rendement door Talent was succesvol! Reacties van uit het team waren geweldig positief. Dank daarvoor!

Annet Bakkervoormalig teamleider CSG Liudger

“Ondanks dat ik heel diep heb gezeten ervaarde ik de coachgesprekken als een platform waar ik mijn hart kon luchten; waar mij de spiegel werd voorgehouden en waar ik weer energie van kreeg om de komende tijd tegenaan te gaan.”

Evelienwoonconsulent

Ina nam deel aan de Summerschool:

Terwijl ik eerst even een beetje raar aankeek tegen twee van mijn talenten, is het na het bespreken van het hefboomeffect wel duidelijker geworden. Leerzaam dus. Ik vond het jammer dat ik de laatste dag al om 21 uur weg moest…

InaPraktijkmanager

“Het is een cliché maar ik heb door de coaching versneld stappen in mijn eigen ontwikkeling moeten zetten waardoor ik nu een persoon ben waar ik best trots op ben.”

Frankfinancieel adviseur

“Ik heb zelf hard moeten werken en ook wel over mijn eigen grenzen heen moeten stappen maar met het resultaat dat ik weer plezier heb in wat ik doe!”.

Sandraafdelingsmanager

“Ik heb veel stof tot nadenken gekregen….er zijn kwartjes gevallen. Na deze training heb ik een helder beeld over de match tussen m’n huidige baan en mijn talent en hoe ik mijn sterke punten nog beter in werk terug kan laten komen”.

Maaikeprojectmanager

“Door de training realiseer ik mij dat ik mijn talent niet voldoende gebruik. Ik vind alles wat ik doe zo vanzelfsprekend, maar nu snap ik dat het niet vanzelfsprekend is. Mijn talent ga ik nu veel gerichter inzetten”.

Bartaccountmanager

“De training was voor mij confronterend: ik heb me te veel ingehouden de laatste tijd en daar word ik ongelukkig van. Met die constatering wil ik aan de slag de komende tijd”.

Daanhelpdeskmedewerker

“Wat een enthousiasme, jullie (de trainers) zijn het goede voorbeeld van wat er gebeurt als je je sterke punten inzet in je werk”.

Janhoofd interne zaken