Ann Alice van de Weerd

Organisatieadviseur, trainer, (team)coach

‘Wees je eigen leider’

Na veel verschillende HR functies binnen verschillende bedrijven, ben ik ruim 12 jaar geleden gestart met HRM advies & coaching.

Ik werk als adviseur, trainer en (team)coach. De overeenkomst tussen deze 3 rollen heeft steeds te maken met het verder brengen en ontwikkelen van mensen in organisaties.

Mensen bewust maken van ‘waarom ze doen wat ze doen’ en ze in beweging brengen, daar ligt mijn kracht. Daarbij vind ik eigenaarschap belangrijk.

In mijn rol als coach weet ik het onbespreekbare bespreekbaar te maken en ben ik iedere keer weer op zoek naar de vraag achter de vraag. Vanuit verbinding durf ik de juiste, soms kritische vragen te stellen en ik ga altijd uit van mogelijkheden en het goede van mensen.

Van collega’s en klanten hoor ik terug dat ik empatisch en daadkrachtig ben, betrokken bij zowel mens als organisatie. Het is mijn ambitie om de mens in de organisatie een meer centrale plek te geven en zo het aanwezige talent en potentieel optimaal tot zijn recht te laten komen.

Na mijn HBO studie P&O heb ik een master Management, Cultuur en Verandering gevolgd. Daarnaast heb ik me op het gebied van (team)coaching verder geschoold bij o.a. Insights Discovery, Life University en de Alba academie.

Typisch Ann Alice

  • Empathisch
  • Onderzoekend
  • Doelgericht

Talenten

  • Individualisering
  • Input
  • Intellect
  • Relatievorming
  • Verantwoordelijkheidsbesef

Neem contact op met Ann Alice van de Weerd

vandeweerd@rendementdoortalent.nl