Elise van den end

Eigenaar, talentontwikkelaar en organisatieadviseur

‘Leer van gisteren. Droom van morgen. Leef vandaag’

In mijn werk als trainer, coach en organisatie adviseur werk ik vanuit de Waarderende Benadering (Appreciative Inquiry). De benadering van AI is positief waarderend met aandacht voor wat werkt en wat door mensen wordt gewaardeerd.

Rendement door Talent is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie; een directe bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen en organisaties.

Na mijn studies HBO Personeel en Organisatie en Corporate Antropologie (COM) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam werkte ik 15 jaar in verschillende HR functies binnen zowel de profit als non-profit sector en heb ik veel ervaring opgedaan met de begeleiding van individuen en teams.

Mijn oprechte interesse in het gedrag en de drijfveren van mensen heeft ervoor gezorgd dat ik in 2013 een coachopleiding heb gevolgd aan de Alba Academie, gevolgd door een opleiding tot professioneel trainer in en een opleiding tot teamcoach.

Ik ben betrokken, creatief en door mijn enthousiasme ben ik in staat energie en kracht aan anderen over te dragen. Ik kan het grote geheel overzien en daarmee anderen helpen te structuren. Hiernaast heb ik veel kennis en ervaring van het werken in diverse organisaties, waardoor ik mensen snel begrijp en indien nodig goed kan begeleiden bij vraagstukken in relatie tot werk.

Van mijn klanten krijg ik terug dat ik scherp en doortastend ben in mijn vraagstelling. Ik neem geen genoegen met ‘vage antwoorden’ en vraag door.

Zo hoop ik mensen te raken en in beweging te brengen. Ik ga graag de diepte in met mensen, op zoek naar gesprekken die ertoe doen en op zoek naar resultaat. Als iemand zijn doelen bereikt en ik daarbij kan helpen, geeft dat energie.

Typisch Elise

  • Resultaat- en mensgericht
  • No-nonsense
  • Met lef en kwetsbaarheid

Talenten

  • Actiegerichtheid
  • Harmonie
  • Input
  • Communicatie
  • Individualisering

Neem contact op met Elise van den End

Elise van den End

06 499 74 867

vandenend@rendementdoortalent.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie