Droom je loopbaan (gratis mini training)

Durf jij te dromen?

Je voelt al een tijdje onzeker in je werk, je denkt veel na over je loopbaan en vraagt je af of dit wel de plek is waar je thuishoort. Je hoort de mensen om je heen enthousiast vertellen over hun werk, je verlangt er ook naar om weer met zin naar je werk te gaan, om na een dag werken in je auto te stappen en met een grote glimlach terug te denken aan datgene je die dag gedaan hebt op je werk. Omdat je voelde dat je echt iets toegevoegd hebt, iets bedacht of gecreëerd waar je oprecht weer energie van hebt gekregen.

Collega’s worden gevraagd op waar ze goed in zijn

Je ziet dat je collega’s echt gevraagd worden om dat wat ze doen, maar wat is dat bij jou. Waar kunnen ze jou nou voor vragen. Hoe kan jij jezelf positioneren? Zodat men ook jou weet te vinden op waar jij goed in bent en blij van wordt.

Na het volgen van de mini training ‘Droom je loopbaan’ voel je weer waar jij van droomt en naar verlangt. En als je dat kunt voelen lukt het ook om er mee aan de slag te gaan en daadwerkelijk te gaan doen waar jij van nature goed in bent.

Er is geen juist moment, er is geen goed tijdstip.

Ja, je hebt misschien weinig tijd, je gezondheid is niet goed of je kinderen zijn nog jong, maar laat dat je niet tegenhouden om te durven dromen. Want je dromen en verlangen in je leven brengen kan ook in het klein. Klein, maar echt van belang. Het hoeft niet (mag wel) drastisch.

Durf weer groots te dromen en kom dichter bij je dromen dan je ooit voor mogelijk hield.

Dit is een mini training, met vijf opdrachten gedurende twee weken, heb jij weer helder waar jij van droomt en waar je naar verlangt, gericht op je loopbaan.

Meld je aan en ontvang meteen de eerste opdracht in je mailbox.

talent ontwikkelen bij Rendement door Talent

Ja, ik durf en wil mijn loopbaan dromen!

 

Door mij aan te melden voor de mini training "Droom je droombaan" geef ik tevens toestemming om af en toe een mail met nieuws en inspiratie te ontvangen.

dit veld niet invullen s.v.p.