Kim Stegeman

Talentontwikkelaar en organisatieadviseur

“Focus on the good”

Wat is er nou fijner dan anderen te zien groeien en zelfbewust te laten worden van hun talenten. Met mijn positieve blik zie ik altijd de mogelijkheden die mensen hebben. Ik houd ervan om dit aan te moedigen en mensen het beste uit zichzelf, het team en het bedrijf te laten halen. Ik vind het heerlijk om mentor van het moment te kunnen zijn. Met een doel voor ogen, stap voor stap kijkend naar wat er nodig is, zet ik met mijn enthousiasme en vanuit oprechte interesse een beweging in gang.

De energie die gaat stromen als je inzicht hebt in jouw talenten en gebruik gaat maken van jouw sterke punten is ontzettend waardevol. Het geeft zelfvertrouwen en het maakt dat medewerkers binnen de organisatie meer werkgeluk ervaren. Wanneer we kijken naar de organisatiepsychologie weten we dat gelukkige medewerkers zich meer betrokken en gemotiveerd voelen. Die betrokkenheid en motivatie resulteren dan weer in betere resultaten en emotioneel verbonden medewerkers die graag bij jouw organisatie willen blijven.

Mijn ervaring ligt voornamelijk in de profit sector. De (strategische) HR-klussen die ik uitgevoerd heb waren voornamelijk binnen het MKB. Hier heb ik over de gehele breedte geadviseerd en uitgevoerd. Ik heb veel verschillende bedrijven van binnenuit mogen bekijken, maar hetgeen wat mij het meeste bij is gebleven zijn de mensen. Zij maken het verschil en zijn de schakel tot succes.

Ik kies er bewust voor om mijn talenten in te zetten om met deze mensen (individueel of in teamverband) aan de slag te gaan. Om ze kennis te laten maken met hun eigen en elkaars  talenten en sterke punten.

Typisch Kim

  • Miss positivo
  • Ziet altijd de mogelijkheden van mensen

Talenten

  • Positivisme
  • Aanmoediging
  • Actiegericht
  • Aanpassingsvermogen
  • Verantwoordelijkheidsbesef

Neem contact op met Kim Stegeman

Stegeman@rendementdoortalent.nl