Laura Sangers

Talentontwikkelaar en adviseur

“Als je naar de zon draait, valt de schaduw achter je”

Op een creatieve, open en waarderende manier draag ik graag bij aan de ontwikkeling en groei van mensen en organisaties.  Ik krijg er energie van om mensen te begeleiden in talentontwikkeling, mee te denken in (groei)processen en mooi te maken.

Als je met mij werkt merk je dat ik dat met aandacht doe, aandacht voor jou en aandacht voor datgene waar we het over hebben of waar we mee bezig zijn. Ik denk graag met je mee, zal nieuwsgierige en kritische vragen stellen en je kunt er van op aan dat jij eigenaar blijft.

Ik denk in mogelijkheden en zie in tegenvallers kansen en leermomenten. 

Mensen waar ik mee werk geven terug dat ik waarderend ben, zij zich gezien en gehoord voelen en mijn creatieve blik/ideeën een aanvulling vinden. 

Ik zie ieder mens als iemand die van nature goed is, goed wil en unieke kwaliteiten heeft. Als je maar in de voor jou passende context bent en passende taken doet. 

Een leven lang ontwikkelen is mij op het lijf geschreven, het geeft mij energie als ik nieuwe dingen leer en het fijne is… dat gaat als vanzelf. Uit iedere ervaring neem ik wel weer wat mee. Ook als we aan het werk zijn, zijn we samen aan het leren. 

Ik heb veel gedaan in persoonlijke ontwikkeling en neem je daar graag in mee o.a. door je te inspireren met blogs, eigen ervaringen te delen in trainingen of talentgesprekken.

Nu ik mijn talenten beter ken en benut gun ik dat andere ook, van groot tot klein. Dat gevoel wanneer je kunt doen waar je goed in bent, blij van wordt en energie van krijgt,  is echt heerlijk en brengt zoveel positiefs! Niet alleen jou, ook jouw omgeving; jouw collega’s, klanten, jouw product/aanbod en ook je partner, kinderen, vrienden… 

Ik breng ervaring mee uit onderwijs en hulpverlening, op gebied van coaching en begeleiding, advies en HR en heb hierin gewerkt met zowel kinderen als jongeren en volwassenen. 

Typisch Laura

  • Creatief
  • Oog voor de ander
  • Met aandacht

Talenten

  • Empathie
  • Leergierigheid
  • Relatievorming
  • Individualisering
  • Verantwoordelijkheidsbesef

Neem contact op met Laura Sangers

Sangers@rendementdoortalent.nl