Stappenplan voorbereiding training

6 stappen voordat je begint met de (online) training van Rendement door Talent

Wat mooi dat je aan de slag gaat met het ontdekken en benutten van jouw talenten. Voor je deel kunt nemen aan de eerste sessie vragen we je de volgende 6 stappen te zetten.  

Voor je planning: ga er van uit dat je hier ongeveer 1,5 uur  voor nodig hebt. 

Kunnen we je ergens mee helpen? Mail ons op contact@rendementdoortalent.nl

1. Video (7 min.)

We beginnen met een video van Marc Lammers. Je wordt in deze video meegenomen in de mindset van waaruit dit programma is opgebouwd.

2. Theorie

Als tweede stap nemen we je graag mee in de theorie van waaruit wij werken. Dat is o.a. de StrengthsFinder methodiek. Lees je mee? 

Lees over de theorie

3. StrengthsFinder test

De derde stap is het maken van de StrengthsFinder test. Dit is een individuele talententest. 

Uit deze test komen jouw vijf meest ontwikkelbare talenten naar voren waar we gedurende het programma mee gaan werken. 

Om de test te maken heb je een (unieke) code nodig. Deze staat achter in  het boek ‘Ontdek je Sterke Punten 2.0’. Als je het boek niet hebt ontvangen, krijg je de code op een andere manier van ons.

Lees voordat je begint de bijbehorende toelichting over de Strenghtsfinder test goed door want de code is maar 1x te gebruiken.

Vul vervolgens jouw unieke code in op de pagina van Gallup om de test te maken.

Let op: Studenten maken de test via deze pagina.

Lees toelichting Strenghtsfinder test

4. Uitslag StrengthsFinder test

Je hebt de test gemaakt en beschikt nu over een top 5 van jouw meest ontwikkelbare talenten. Wil je deze uitslag van de test, de 5 talenten, uiterlijk drie werkdagen voor de eerste sessie, mailen naar contact@rendementdoortalent.nl

Volg je een online programma? Dan ontvang je daarna van ons de 5 talenten in beeld. Print deze uit en houd ze tijdens het programma bij de hand.

Mail uitslag van de test

5. Symbool

Ga op zoek naar een symbool dat staat voor één (of meer) van jouw talenten. Houd deze tijdens de eerste online sessie bij de hand of neem het mee naar je eerste live bijeenkomst.

6. Video Waarom van Talentgericht werken (12 min.)

De laatste stap is het bekijken van deze video waarin onze collega Esther je mee neemt in het ‘Waarom’ van Talentgericht werken:

Klaar om te starten met het programma

Zo dat was ‘m. De eerste stappen zijn gezet. Je bent nu helemaal klaar om deel te nemen aan de eerste sessie. Heel veel plezier met het programma!

“No one is you and that is your power”