Met energie aan het werk

Ben jij met energie aan het werk?

Januari, veelal een maand van goede voornemens, van elkaar gelukkig nieuwjaar wensen, nieuwe plannen maken en er weer fris tegen aan met elkaar op het werk.
Voor veel mensen gaat het dit jaar met hangen en wurgen. Het verschil tussen werk en thuis loopt naadloos in elkaar over. Het minimale contact wat je hebt met collega’s is veelal doelgericht en via de pc of telefoon.

 

Ben jij met energie aan het werk?

Lukt het om vanuit huis, met minder contact met je collega’s gemotiveerd te blijven? Of heb je het gevoel dat je aan het jongleren bent met alle ballen die hooggehouden moeten worden en is de energie ver te zoeken? Veel van bovenstaande hebben we geen invloed op, maar wat als we ons richten op datgene waar we zelf verandering in kunnen brengen?

Hoe zou het zijn om (weer) zin te hebben om aan het werk te gaan, blij te worden van wat je doet en je energiek te voelen als je klaar bent?

Als je je bewust bent van je talenten, ze goed kent en weet hoe je ze kunt inzetten, kun je meer energie halen uit je werk.

 

Individuele energieboost voor jou en je collega’s

Wil jij inzicht in waar je energiegevers zitten en hoe je daar meer van kunt doen en inzicht in je energielek en hoe je daar minder van kunt doen? 

We bieden jou en je collega’s een strippenkaart aan van 10 online energie-gesprekken van 1 uur. Jij en je collega’s kunnen daar samen gebruik van maken. Een, twee of drie gesprekken per persoon, dat kan. Samen hebben jullie de mogelijkheid om 10 gesprekken te voeren.

 

Energieboost met elkaar als team

Ook behoefte aan verbinding met je team? Het gevoel dat je het toch echt nog steeds SAMEN doet en kijken hoe je daar meer van kunt krijgen? Ga met je team voor een Energieboost. Een fijne teamsessie van 2,5 uur (online) waar je energie van krijgt en verbinding voorop staat. Kijk samen naar wat er wel is en onderzoek hoe je daar meer van kunt krijgen.

 

Wil je gebruik maken van dit aanbod of meer informatie?