“Ga aan de slag met je sterke punten door talenten, kennis en vaardigheden met elkaar te verbinden.”

Talent trainingen

Een in-company talent training is een waardevol instrument om te groeien en ontwikkelen, mits die volledig aansluit op datgene waar u in uw organisatie mee te maken heeft. We bespreken dan ook graag voorafgaand aan een training wat uw specifieke wensen en actuele vraagstukken zijn. En welke aanvullende of alternatieve suggesties wij u mee willen geven.

We zoomen tijdens een doelstellend gesprek uitgebreid in op de achterliggende vraag, zodat we een programma of training op maat kunnen aanbieden. Daarnaast hebben we een aantal basistrainingen ontwikkeld – formats die meer dan eens zijn ingezet en hun waarde hebben bewezen. Hieronder kunt u meer lezen over deze formats.

Plezier in je (levens)loopbaan

Elke fase in je leven én in je loopbaan is uniek. Als young professional richt jij je op je nieuwe baan en alles wat hierbij op je af komt. Daarnaast heb je privé ook heel wat ballen hoog te houden. Als je midden in je loopbaan bent vraag je jezelf misschien af of je nog wel met de juiste dingen bezig bent, past het nog bij je, word je er nog blij van en wil je dit de rest van je loopbaan blijven doen? In de laatste fase denk je na over afbouwen, goed afronden van je loopbaan en wat wil je daarna doen?

Rendement door Talent heeft voor elke fase een passend maatwerkprogramma ontwikkeld….

Lees meer >>

Talent in actie
In deze training gaat u op zoek naar uw talent en gaat u met uw sterke punten aan de slag om te doen waar u goed in bent en om nog meer plezier in het werk te krijgen. Keuzes maken over hoe u uw werk invult, welke rol het beste bij u past of hoe u kunt bijdragen aan organisatiedoelstellingen wordt hierna een stuk eenvoudiger. Zo kunt u ’het verschil’ maken, voor klanten, collega’s en de organisatie.

Lees verder >>

TOP-Talenttraining
Deze training is gericht op mensen die hun talenten nog beter willen leren benutten in hun werk. Deze TOP-talenttraining geeft meer zicht op wat de talenten van deze mensen zijn en hoe zij die verder kunnen ontwikkelen en benutten.

Zo bouwen zij aan een stevig fundament richting hun eigen top.

Lees verder >>

Adviseren met impact
In deze training leren we adviseurs effectiever gebruik te maken van hun eigen sterke punten in het adviesproces, waardoor ze hun impact als adviseur in de organisatie vergroten. Naast aandacht voor het ontdekken van die sterke punten, wordt ook inzicht gegeven in de waarderende benadering binnen het advieswerk.

Lees verder >>

Talent en leiderschap
Medewerkers die zichzelf eigenaar voelen van hun talent zullen in gesprek gaan met hun leidinggevende om op een goede manier ingezet te worden, waarbij ze gebruik kunnen maken van hun sterke punten. Deze module leert leidinggevenden gebruik te maken van de sterke punten van mensen uit het team.

Lees verder >>

Maatwerktrainingen

Iedere organisatie heeft andere vragen, wensen en behoeften. Daar sluiten wij met onze maatwerk trainingen (in-company) graag bij aan. Onze trainers zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Zij denken graag met u mee over de doelen en leerresultaten, zodat u er van verzekerd bent dat deze aansluiten op uw wensen. Rendement door Talent beantwoordt aan deze wensen door deze eerst goed met de opdrachtgever door te spreken en komt daarna met een passend voorstel.