Talent training bij Rendement door Talent

talent training bij Rendement door Talent

“Ontwikkel met een talent training de talenten binnen jouw organisatie. Samen met onze trainers zorg ik ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Heb je vragen over onze programma’s, neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag meer.”

Drs. Elise van den End (Eigenaar, talentontwikkelaar en organisatieadviseur)

“Ga aan de slag met je sterke punten door talenten, kennis en vaardigheden met elkaar te verbinden.”

Talent training programma’s

Rendement door Talent is een trainings- en adviesbureau met zes ervaren adviseurs/trainers/coaches die hun roots hebben liggen op het gebied van talent- en organisatieontwikkeling. 

Wij bieden workshops en trainingen aan voor jouw organisatie. Rendement door Talent is er voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Van persoonlijke effectiviteit trainingen tot management trainingen. Wij bieden talent trainingen voor alle medewerkers. Dat doen wij samen met de klant.

Onze programma’s zijn geen doel op zich. Ze zijn een middel om beweging te creëren als er verandering nodig is, de strategie te ondersteunen en medewerkers te helpen om datgene te doen waar ze goed in zijn.

Het succes van organisaties wordt bepaald door de mensen die er werken. Dat is onze overtuiging. Om als organisatie uit te blinken, heb je werknemers nodig die het verschil maken. Mensen die onafhankelijk en kritisch durven denken. Die met creatieve oplossingen komen en tegen de stroom in durven te gaan.

Succesvolle organisaties weten hun talentvolle mensen te ontwikkelen, ruimte te geven en aan zich te binden. Wij geloven dat talent zich vooral ontwikkelt door het bij iedereen aanwezige potentieel aan te spreken. Ga aan de slag met je sterke punten door talenten, kennis en vaardigheden met elkaar te verbinden.

Talent trainingen van Rendement door Talent

Een in-company talent training is een waardevol instrument om te groeien en ontwikkelen, mits die volledig aansluit op datgene waar je in jouw organisatie mee te maken hebt. We bespreken dan ook graag voorafgaand aan een training/programma wat jouw specifieke wensen en actuele vraagstukken zijn. En welke aanvullende of alternatieve suggesties wij je mee willen geven.

We zoomen tijdens een doelstellend gesprek uitgebreid in op de achterliggende vraag, zodat we een programma of training op maat kunnen aanbieden.

Daarnaast hebben we een aantal basistrainingen ontwikkeld – formats die meer dan eens zijn ingezet en hun waarde hebben bewezen.

Onze 5 talent training formats:

1. Loopbaan coaching

Plezier in je (levens)loopbaan. Elke fase in je leven én in je loopbaan is uniek. Als young professional richt jij je op je nieuwe baan en alles wat hierbij op je af komt. Daarnaast heb je privé ook heel wat ballen hoog te houden. 

Als je midden in je loopbaan bent, vraag jij jezelf misschien af of je nog wel met de juiste dingen bezig bent. Past het nog bij je, word je er nog blij van en wil je dit de rest van je loopbaan blijven doen?

In de laatste fase denk je na over afbouwen, over het goed afronden van je loopbaan. En wat wil je daarna gaan doen? Rendement door Talent heeft voor elke fase een passend maatwerkprogramma ontwikkeld.

Talent training loopbaan bij Rendement door Talent

2. Team ontwikkeling

Heb je het idee dat er meer in je team zit dan er uit komt? 

Je hebt een mooi team bij elkaar en de doelen zijn helder. Er wordt hard gewerkt, de expertise is er en ieder doet wat hij moet doen. Maar toch heb jij het idee dat er meer in zit dan er nu uitkomt. 

En misschien herken je dit bij jezelf ook wel. Je bent druk met zaken die veel tijd en energie kosten, waardoor andere dingen blijven liggen. En dat zou je graag anders zien. Hoe komt dat en hoe krijg je hier beweging in? Hoe kun je meer rendement behalen, zonder nieuwe mensen aan te nemen? Hoe zorg je er voor dat jouw mensen zelf de regie gaan nemen?

Zet teamontwikkeling in voor: een hogere productiviteit, meer marge, hogere klanttevredenheid en lager ziekteverzuim,

talent training teamontwikkeling Rendement door Talent

3. Talent management

Deze talent training is gericht op mensen die hun talenten nog beter willen leren benutten in hun werk. 

In iedere organisatie vind je ze. Medewerkers, die met veel inzet en hart voor de zaak hun werk doen. De harde werkers die de kar trekken en bij wie veel projecten en extra taken worden neergelegd.

Deze mensen maken het verschil. Zij zijn van grote waarde voor de organisatie en koplopers in veranderingen. Toch nemen managers van deze toptalenten vaak beperkt de tijd om op hun werk, talent en loopbaan te reflecteren onder het motto van: “Ze redden zich toch zelf wel!”

Investeren in een talent training van deze medewerkers die het verschil maken, zorgt ervoor dat zij vol energie blijven. Het maakt hen duurzaam vitaal, gemotiveerd en gedreven om te blijven groeien. 

Talent kan altijd worden aangescherpt en nauwer verbonden worden aan de doelen en resultaten van de organisatie. Investeren in talent maakt medewerkers creatief om rollen en taken zodanig uit te voeren, dat het direct een positief effect heeft binnen de organisatie.

Deze talent training geeft meer zicht op wat de talenten van deze mensen zijn en hoe zij die verder kunnen ontwikkelen en benutten. Zo bouwen zij aan een stevig fundament richting hun eigen top.

talent training management bij Rendement door Talent

4. Appreciative Inquiry – Authentiek Talentvol Leiderschap

In deze training leren we professionals effectiever gebruik te maken van hun eigen sterke punten in het werkproces, waardoor ze hun impact in de organisatie vergroten.

Leer met een talententest je eigen talenten kennen en hoe jij deze meer kunt inzetten en ontwikkelen.
Naast aandacht voor het ontdekken van die sterke punten, wordt ook inzicht gegeven in de impact van de waarderende benadering. Deze talent training leert leidinggevenden gebruik te maken van de sterke punten van mensen uit het team.

talent traininng authentiek talentvol leiderschap Rendement door Talent

5. Maatwerk Incompany talent training

Als leidinggevende vind je het vanzelfsprekend om gebruik te maken van het talent van je medewerkers. Juist dan ben je effectief in het behalen van de doelen van jouw team of organisatie. Toch is het met drukke agenda’s en de waan van de dag een pittige uitdaging om daadwerkelijk te investeren in het talent van jouw medewerkers.

Hoe zorg jij ervoor dat je medewerkers het verschil kunnen maken, energiek en productief zijn en gemotiveerd en gedreven om te blijven groeien en te excelleren? Talent kan altijd worden aangescherpt en meer worden verbonden aan de doelen en resultaten van de organisatie. Door kwaliteiten te waarderen en ruimte te geven aan talent maak je medewerkers creatief om rollen en taken zodanig uit te voeren, dat het direct een positief effect heeft in de organisatie.

Iedere organisatie heeft andere vragen, wensen en behoeften. Daar sluiten wij met onze maatwerk trainingen (in-company) graag bij aan. Onze trainers zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Zij denken graag met je mee over de doelen en leerresultaten, zodat je er verzekerd van bent dat deze aansluiten op jouw wensen.

Rendement door Talent beantwoordt aan deze wensen door deze eerst goed met de opdrachtgever door te spreken en komt daarna met een passend voorstel.

talent trainingen maatwerk incompany bij Rendement door Talent

Tastbare resultaten door talent training

Talent trainen zit in ons DNA. Onze klanten ervaren zelf hoeveel potentieel er vrij komt als hun medewerkers worden bevraagd op hun sterke punten en daar waardering voor krijgen. ‘Waarderend denken’ ligt diep verankerd in ons doen en laten.

Wij helpen de dingen anders te doen; Je te richten op het uitbouwen van de sterke punten in je organisatie, liever dan je blind te staren op de zwakke elementen. Dat levert iedere keer weer veel energie en plezier op voor beide partijen met een blijvend resultaat.

Waarom Rendement door Talent?

Rendement door Talent is een trainings- en adviesbureau met zes ervaren adviseurs/trainers/coaches die hun roots hebben liggen op het gebied van talent- en organisatieontwikkeling.

Wij houden van daadkracht en samenwerking. Samen met mensen in de organisatie geven we concreet invulling aan talentmanagement en –ontwikkeling. Door het faciliteren van het management in het toepassen van de waarderende aanpak, programma- en projectmanagement en het trainen en coachen van teams, medewerkers en leidinggevenden.

Rendement voor Talent maakt gebruik van effectief bewezen en wetenschappelijk onderzochte talent trainingen en is aangesloten bij de beroepsorganisatie voor loopbaancoaching: het NOLOC.

Rendement door Talent is actief door heel Nederland, van Amsterdam tot Zwolle.

Kan ik vrijblijvend kennis maken met Rendement door Talent?

Neem nu contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking:

Meer informatie over talent training

Adviesbureau Rendement door Talent en Lectoraat Sociale Innovatie van Hogeschool Windesheim werken samen in een  onderzoek naar talentbenutting in de praktijk.

Onderzoek naar talent benutting in teams

Onderzoek talent development in organisaties

Onderzoek naar talent benutting Windesheim