Ebook download benutten van talent bij Rendement door Talent

Onderzoekers van HS Windesheim schreven het ebook ‘Duurzaam benutten van talent’ naar aanleiding van een onderzoek dat samen met Rendement door Talent werd uitgevoerd. Download en lees het boek.

Het benutten van je talent voor meer werkplezier en prestatie? Juist nu!

Het zijn turbulente tijden waarin niet alleen onze manier van leven maar ook onze manier van werken plotsklaps is veranderd. We worden gedwongen om ons werk op een andere manier in te richten.

Wat eerst niet mogelijk leek, weten we binnen korte tijd uit urgentiebesef te realiseren. We werken op een andere manier samen, communiceren meer op afstand en zijn bezig om onze werkorganisatie opnieuw in te richten.

Eén van de factoren die bijdraagt aan deze snelle omslag is werken vanuit talent. Er worden talenten zichtbaar die mensen soms niet eerder hebben ingezet, maar die ze nu heel zinvol kunnen inzetten, in een situatie waarin we zoeken naar innovatieve manieren om ons werk te kunnen blijven voortzetten.

Waarom werken organisaties nog niet allemaal op een talentgerichte manier? Talentgericht werken is goed voor de prestatie en het werkplezier!

Talentbenutting

Talentbenutting draagt bij aan het werken in de nieuwe werksituatie. Het is een mooi moment om te kijken naar je talent en de inrichting van je werkactiviteiten.

Dit kun je doen door te reflecteren op oude werkgewoontes of door te kijken naar je werkactiviteiten in je huidige nieuwe werksituatie. Waar word je in je werk blij van en hoe houd je dat in het nieuwe normaal vast? En hoe kun je met je talent bijdragen aan jouw organisatie en hoe houd je dit vast in je werksituatie.

Allemaal vragen die je helpen om je talent duurzaam te (leren) benutten.

Ebook Duurzaam benutten van talent-hoe doe je dat?

Download Ebook Duurzaam benutten van talent hoe doe je dat Windhesheim en Rendement door Talent

Meer weten over talentonwikkeling? Rendement door talent kan helpen

Wilt je meer rendement behalen met talentontwikkeling in jouw organisatie? Wij denken graag met je mee.

Neem nu contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking