De Ambelt

De Ambelt is een onderwijsinstelling met deskundige en betrokken medewerkers die nauw samenwerken om resultaatgericht, met hart en ziel, onderwijs en ondersteuning van hoog niveau te bieden aan leerlingen met gedragsproblemen.

 

Onze opdracht

Wij verzorgden in opdracht van de Ambelt Academie een workshop voor medewerkers die binnen de Ambelt in beweging moeten of willen komen door de op handen zijnde reorganisatie.

“Waar liggen mijn talenten en hoe vertaal ik die naar een andere werkomgeving” was de kernvraag van deze workshop.

Ook meer rendement met talent behalen?

Rendement door Talent helpt organisaties om een goede invulling te geven aan talentmanagement en talentontwikkeling. Wij maken het management, de teams en de medewerkers niet alleen bewust van hun eigen talenten. We bieden vooral ook praktische handvatten en tips hoe je deze talenten meer kunnen benutten in het werk.

Hierdoor wordt ieder expert van zijn talenten. Dit doen we met behulp van een aantal programma’s die we speciaal hebben ontwikkeld om talenten te ontdekken en te verbinden aan het werk en aan de organisatiedoelstellingen.

Wil jij ook meer rendement behalen met het talent dat je in huis hebt? Bel of mail voor een afspraak. We denken graag met je mee!

Meer informatie over de diensten van Rendement door Talent:

Talent Management

Teamonwikkeling

Personal Coaching

Persoonlijk leiderschap

Intervisie

Loopbaancoaching

Appreciative Inquiry