De Spanker

De Spanker is een school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs die zich met hart en ziel inzet voor kinderen en jonge mensen met een verstandelijke beperking.

 

 

Onze opdracht

Om de batterij van de betrokken en hardwerkende leerkrachten flink op te laden, bood de directie haar medewerkers een talent-dag aan.

Vanuit Rendement door Talent begeleidden we de teamleden een volle dag bij het inzichtelijk maken van hun individuele talenten en hielpen ze die te verbinden ze hun toekomstplannen. Het was een dag met veel aha-momenten, nieuwe inzichten en gelach die voldoende energie opwekte om er weer flink tegen aan te gaan.

Ook meer rendement met talent behalen?

Rendement door Talent helpt organisaties om een goede invulling te geven aan talentmanagment en talentontwikkeling. Wij maken het management, de teams en de medewerkers niet alleen bewust van hun eigen talenten.

We bieden vooral ook praktische handvatten en tips hoe je deze talenten meer kunnen benutten in het werk. Hierdoor wordt ieder expert van zijn talenten. Dit doen we met behulp van een aantal programma’s die we speciaal hebben ontwikkeld om talenten te ontdekken en te verbinden aan het werk en aan de organisatiedoelstellingen.

Wil jij ook meer rendement behalen met het talent dat je in huis hebt? Bel of mail voor een afspraak. We denken graag met je mee!

Meer informatie over de diensten van Rendement door Talent:

Talent Management

Teamonwikkeling

Personal Coaching

Persoonlijk leiderschap

Intervisie

Loopbaancoaching

Appreciative Inquiry