Kjenning

Kjenning is hét maatwerkbureau voor opleiden en ontwikkelen van medewerkers bij corporaties en vastgoedinstellingen – organisaties die volop in beweging zijn.Kjenning biedt niet alleen opleidingen en ontwikkelcursussen over actuele thema’s aan, maar ook netwerkplatforms waarin de klant samen met anderen een actueel onderwerp kan uitdiepen.

Onze opdracht

Kjenning heeft onze training Talent in actie opgenomen in haar opleidingsaanbod binnen de categorie ‘communicatie en persoonlijke ontwikkeling’. De training wordt op basis van open inschrijving twee keer per jaar aangeboden.

De deelnemers, gemiddeld 12 per training, zijn werkzaam bij verschillende woningcorporaties uit het hele land. Zij worden in de economisch onrust waar de woningcoöperaties mee te maken hebben gestimuleerd om actief na te denken over hun loopbaanontwikkelingen en ambities.

De ‘Talent in Actie’ training helpt hen om daarin een helder en motiverend doel te formuleren door inzichtelijk te maken wat hun sterke punten zijn en hoe zij die aan hun huidige en toekomstige functies kunnen verbinden.

“In de samenwerking met Rendement door Talent merk ik een onuitputtelijke passie en toewijding om mensen echt die stap verder te laten nemen. Naast de bevlogenheid voor onze cursisten denken de trainers daarin graag mee om de samenwerking verder te ontwikkelen.”

“Het was een geweldig leuke training met een enthousiaste leerkracht. Zoiets zou ik zo weer opnieuw gaan doen.”

“Ik vond het een hele goede cursus, heel leuk gegeven. Iedereen kreeg veel aandacht.”

“Ik vond het een verademing: een cursus over je sterke punten uitbouwen in plaats van je slechte punten verbeteren.”

Ook meer rendement met talent behalen?

Rendement door Talent helpt organisaties om een goede invulling te geven aan talentmanagment en talentontwikkeling. Wij maken het management, de teams en de medewerkers niet alleen bewust van hun eigen talenten.

We bieden vooral ook praktische handvatten en tips hoe je deze talenten meer kunnen benutten in het werk. Hierdoor wordt ieder expert van zijn talenten. Dit doen we met behulp van een aantal programma’s die we speciaal hebben ontwikkeld om talenten te ontdekken en te verbinden aan het werk en aan de organisatiedoelstellingen.

Wil jij ook meer rendement behalen met het talent dat je in huis hebt? Bel of mail voor een afspraak. We denken graag met je mee!

Meer informatie over de diensten van Rendement door Talent:

Talent Management

Teamonwikkeling

Personal Coaching

Persoonlijk leiderschap

Intervisie

Loopbaancoaching

Appreciative Inquiry