Ziekenhuis St Jansdal

Ziekenhuis St Jansdal is geopend in 1987 en ontstaan uit een fusie van drie regionale ziekenhuizen. Het St Jansdal is een middelgroot christelijk ziekenhuis in Harderwijk met ongeveer 1850 medewerkers, 350 vrijwilligers en 120 specialisten.

Het ziekenhuis zet zich in om optimale en professionele zorg te bieden aan de inwoners van de Noordwest Veluwe en een deel van Flevoland. Het St Jansdal biedt een breed pakket aan zorg, doordat nagenoeg alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Belangrijke karakteristieken van het ziekenhuis zijn kwaliteit, betrokkenheid, persoonlijke zorg en aandacht. De kernwaarden worden samengevat in het motto: “Je zorgt voor elkaar”.

Onze opdracht

Vanaf 2012 bieden we jaarlijks de training ‘Adviseren met Impact’ aan adviseurs van het St. Jansdal ziekenhuis in Harderwijk.De adviseurs die tot nu toe deelnamen leerden effectiever gebruik te maken van hun sterke punten in het adviesproces, waardoor de impact als adviseur vergrootte. De trainingen werden bijgewoond door medewerkers van het St. Jansdal die een volledige adviesfunctie bekleden, en ook door collega’ s die vanuit hun rol zo nu en dan advies geven over bijvoorbeeld behandelwijzen, werkmethoden ed.

Thema’s die we besproken hebben zijn:

  • wat zijn mijn talenten?
  • waaruit bestaat effectief advies?
  • welke rollen en adviesstijlen zet je in als adviseur?
  • hoe benut ik in die rol en stijl mijn talenten optimaal?
  • hoe kan ik dit verder ontwikkelen?

De training werd door de deelnemers beoordeeld met het gemiddelde rapportcijfer: 8,4.

Ook meer rendement met talent behalen?

Rendement door Talent helpt organisaties om een goede invulling te geven aan talent management en talentontwikkeling. Wij maken het management, de teams en de medewerkers niet alleen bewust van hun eigen talenten.

We bieden vooral ook praktische handvatten en tips hoe je deze talenten meer kunnen benutten in het werk. Hierdoor wordt ieder expert van zijn talenten. Dit doen we met behulp van een aantal programma’s die we speciaal hebben ontwikkeld om talenten te ontdekken en te verbinden aan het werk en aan de organisatiedoelstellingen.

Wil jij ook meer rendement behalen met het talent dat je in huis hebt? Bel of mail voor een afspraak. We denken graag met je mee!

Meer informatie over de diensten van Rendement door Talent:

Talent Management

Teamonwikkeling

Personal Coaching

Persoonlijk leiderschap

Intervisie

Loopbaancoaching

Appreciative Inquiry