Woonconcept

WoonconceptWoonconcept is een woningcorporatie die actief is op het gebied van huisvesting, woon- en zorgdiensten. Zij verhuren en beheren 12.500 woningen, garages en bedrijfspanden in de gemeenten Assen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijkerland.

 

Onze opdracht

Woonconcept is een wooncorporatie in beweging; een organisatie die zich ambitieuze en uitdagende doelen heeft gesteld. Om het realiseren van deze doelen extra kracht bij te zetten, nodigde één van haar teams ons uit om tijdens een teamdag een gezamenlijke talentsessie te doen.

Doel was om van elkaar te leren begrijpen: wat is een ieders talent? Hoe kunnen we die effectief inzetten en de taken zo verdelen dat we daar optimaal van profiteren?

“Sinds deze interactieve ochtend spreken we dezelfde taal en dat doet onze samenwerking en het bereiken van onze doelen erg goed. We merken bovendien dat het negatieve effect van ‘misverstanden’ en ‘onuitgesproken verwachtingen’ aanzienlijk is afgenomen. Ik heb het mijn collega teamleiders ook aanbevolen!” gaf onze opdrachtgever als feedback.

Ook meer rendement met talent behalen?

Rendement door Talent helpt organisaties om een goede invulling te geven aan talent management en talentontwikkeling. Wij maken het management, de teams en de medewerkers niet alleen bewust van hun eigen talenten.

We bieden vooral ook praktische handvatten en tips hoe je deze talenten meer kunnen benutten in het werk. Hierdoor wordt ieder expert van zijn talenten. Dit doen we met behulp van een aantal programma’s die we speciaal hebben ontwikkeld om talenten te ontdekken en te verbinden aan het werk en aan de organisatiedoelstellingen.

Wil jij ook meer rendement behalen met het talent dat je in huis hebt? Bel of mail voor een afspraak. We denken graag met je mee!

Meer informatie over de diensten van Rendement door Talent:

Talent Management

Teamonwikkeling

Personal Coaching

Persoonlijk leiderschap

Intervisie

Loopbaancoaching

Appreciative Inquiry