Coaching Amsterdam bij Rendement door Talent

Coaching Amsterdam: Investeer in jezelf met een coach

Ben je op zoek naar een loopbaan coach of personal coach om meer uit je werk of leven te halen?

Rendement door Talent is een trainings- en adviesbureau met zes ervaren adviseurs/trainers/coaches die hun roots hebben liggen op het gebied van talent- en organisatieontwikkeling.

Wij halen het optimale uit jouw talenten met coaching. Coaching is de meest effectieve vorm van persoonlijke ontwikkeling en groei.

Waarom ga je naar een loopbaan coach of personal coach?

De thema’s die voorbij komen binnen coaching zijn divers. Vraagstukken liggen bijvoorbeeld op het gebied van:

Persoonlijke effectiviteit

Hoe kan ik mijn talenten verder ontwikkelen? Wat wil ik meer of juist minder doen? Het vergroten van persoonlijke effectiviteit maakt je effectiever in je werk en je ervaart meer plezier en ontspanning. Wat belemmert je om je talenten optimaal in te zetten? Wie of wat kost je energie?

Via coaching krijg je zicht op je gedrag en op je manier van communiceren. Waar nodig via een tandje dieper, zodat je meer zicht en grip krijgt op bijvoorbeeld de patronen en overtuigingen die zich in jou, zoals bij ieder mens, vastgezet hebben. Je kunt met coaching op dit thema behoorlijk versnellen waarmee je ook je carrière positief kunt beïnvloeden. Maar bovenal geeft een hogere persoonlijke effectiviteit je meer rust en daarmee meer werkplezier.

Loopbaan

Wat zijn mijn unieke talenten? Hoe staan deze talenten in verbinding met het werk dat ik doe? Welke mogelijkheden heb ik om mijn sterke punten uit te breiden? Door loopbaan ‘onderzoek’ neem je een nieuwe kijk aan op je loopbaan en krijg je zicht op wat je wil, en wat niet.

Veerkracht

Hoe ga ik om met dagelijkse uitdagingen? Welke hoofd- en bijzaken kan ik gaan onderscheiden? Je leert wat je valkuilen zijn en hoe je de zaken weer vanuit een breder perspectief kunt bekijken. Zo kun je je veerkracht versterken.

Samenwerken

Welke bijdrage wil ik leveren aan het team? Waar mogen anderen mij altijd op bevragen? Inzicht in je talenten en verhoudingen met anderen maakt dat je weet wat zij van jou kunnen verwachten, en andersom.

Persoonlijke ontwikkeling

Waar sta ik op dit moment? Waar liggen mijn kansen tot groei? Is er iets wat mij weerhoudt mijn talenten te benutten? Je gaat aan de slag met hoe je jouw persoonlijke ontwikkeling bewust en vanuit je talenten kunt vormgeven. En zelf de regie in handen kunt nemen.

Assertiviteit

Weet ik mijn eigen keuzes te maken? Of worden deze keuzes veelal beïnvloed door een ander? Je antwoorden op deze vragen bieden aanknopingspunten om je assertiviteit te versterken en te gaan overtuigen vanuit je talenten.

Sparren en spiegelen

Waar ligt mijn toegevoegde waarde? Wat vind ik nu écht belangrijk? Door te sparren met een van onze coaches stel je de zaken op scherp. We nodigen je uit opnieuw te kijken naar je talenten, die allesbehalve vanzelfsprekend zijn!

Coaching zorgt voor focus op je persoonlijke ontwikkeling. Wij helpen je je doelen te bereiken.

Mijn ervaring is dat mensen meer regie over hun loopbaan weten te pakken wanneer zij inzicht hebben in hun unieke sterke punten – drs. Elise van den End– eigenaar Rendement door Talent, organisatieadviseur, -coach en -trainer.

Coaching Amsterdam specialisten

De coaches van Rendement door Talent zijn thuis in het bedrijfsleven, de overheid, de ICT en het onderwijs. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Wij bieden executive coaching Amsterdam voor leidinggevenden, managers en bestuurders. Naast coaching hebben wij ervaring in het geven van bedrijfstrainingen en het opzetten en uitvoeren van assessments. Wij hebben expertise in het werken met diverse tests en vragenlijsten.

Zo hebben we voor de gemeente Amsterdam waardevolle individuele coachingsgesprekken gevoerd en talentprogramma’s ingezet voor verschillende teams binnen de gemeente.

Daarnaast hebben we individuele coachingstrajecten volbracht die langduriger van aard zijn.

Hoe is een coachingstraject opgebouwd?

Een traject start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit eerste gesprek maken we kennis en onderzoeken we of de coachee, de vraag en de coach bij elkaar passen.

Daaropvolgend vindt een 3-gesprek plaats met de coachee, coach en leidinggevende, als deze betrokken is. Het doel van het 3-gesprek is om coachingsvragen en – doelen af te stemmen.

Daarna volgen 5 tot 7 coachingsgesprekken van anderhalf uur. We sluiten wederom af met een 3-gesprek om de coachingsvragen en -doelen te evalueren.

Personal coaching in Amsterdam

Wat kan ik verwachten van individuele talentcoaching?

Coaching bij Rendement door Talent staat voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Onze coaches brengen in kaart waar jouw talenten liggen. In onze talentcoaching word jij als individu uitgenodigd en uitgedaagd om in te zoomen op jouw talenten. Verdiepend en persoonlijk zijn de kernwoorden.

Het doel is om je bewust te maken van de individuele bijdrage die je dagelijks kunt leveren vanuit je talenten, en dat wat deze bijdrage op dit moment mogelijk nog in de weg staat. Dit gebeurt altijd in een vertrouwde een-op-een setting met een van onze ervaren coaches.

Startpunt persoonlijke ontwikkeling

Startpunt van de coaching is het maken van de Strenghtsfinder talententest waaruit een top-vijf aan persoonlijke talenten volgt. Gedurende het coachingstraject gaan we hier mee aan de slag.

Ik merk dat ik pro-actiever ben geworden, meer inzicht heb ik mijn talenten, ze bewuster weet in te zetten én beter weet aan te geven wat ik van anderen nodig heb – Coachee Rendement door Talent

Binnen talentcoaching richten we ons op de volgende vragen:

 • Wat is talent?
 • Wat zijn mijn talenten?
 • Herken ik mijn talenten en weet ik er betekenis aan te geven?
 • Hoe staan mijn talenten in verbinding met het dagelijkse werk?
 • Welke acties kan ik ondernemen om gebruik te maken van mijn talenten?
 • Hoe kan ik mijn talenten uitdragen en inzetten binnen mijn omgeving?

We nemen je mee in blijvende talentontwikkeling door (steeds meer) mogelijkheden voor je zelf te creëren waarbinnen jij je talenten kwijt kan.

Personal coaching Amsterdam voor is uitermate geschikt voor:

 • Persoonlijke effectiviteit
 • Executive coaching
 • Loopbaan coaching
 • Outplacement
 • Business coaching
 • Sollicitatievaardigheden

Team talent coaching Amsterdam

Naast individuele talentcoaching bieden we teamcoaching aan waarbij we ons richten op het gezamenlijke potentieel en de talenten van het team. Dezelfde thema’s staan centraal, maar dan met de focus op ‘ons’.

 • Wat zijn onze talenten?
 • Welke acties kan ons team ondernemen om gebruik te maken van elkaars talenten?
 • Hoe kunnen we onze talenten uitdragen?

De ervaring leert dat teams effectiever gaan samenwerken wanneer zij naast hun eigen talenten ook die van de ander weten aan te spreken. Samen versterkt de aandacht naar talentontwikkeling, nu en op de langere termijn.

Rendement door Talent zet zich in om teams te blijven ondersteunen in de praktijk, waaronder door het organiseren van terugkoppelingsbijeenkomsten en training in het zelfstandig oppakken van waarderende intervisie.

Geïnteresseerd in coaching Amsterdam met Rendement door Talent?

Voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Of je nu zoekt naar een personal business coach of management coach, bij Rendement door Talent hebben we de beschikking over de beste personal coaches op ieder gebied.

Rendement door Talent is actief door heel Nederland, van Amsterdam tot Zwolle.

Wil jij ook meer rendement behalen met het talent dat je in huis hebt? Bel of mail voor een afspraak. Kosteloos en vrijblijvend.