Actium Wonen

Aan de slag met talentgericht werken bij Actium Wonen. Woningcorporatie Actium heeft in totaal 17.215 eenheden in beheer. Dit aantal is verdeeld over o.a. sociale huurwoningen, vrije sectorwoningen, zorg eenheden, bedrijfsruimten, winkels en garages.

Onze opdracht

Voor Actium Wonen hebben wij een team talent programma verzorgd. Het algehele doel was om de deelnemers te laten ontdekken hoe zij (nog) meer vanuit hun sterke punten kunnen werken.

Opbrengsten

We hebben aan dit doel gewerkt door drie vragen centraal te stellen:

  • Wat zijn mijn talenten?
  • Hoe zet ik mijn talenten als sterke punten in binnen het werk
  • Hoe kan ik (meer) sturing geven aan mijn persoonlijke ontwikkeling binnen de rol die ik heb?

Binnen het team talent programma hebben de deelnemers de eigen en elkaars sterke punten leren kennen. Zij hebben toegewerkt naar het kunnen aanspreken op en benutten van deze sterke punten. Dit in het teken van effectieve samenwerking. We hebben zowel door middel van live sessies als digitale sessies met dit team gewerk

Ook meer rendement met talent behalen?

Rendement door Talent helpt organisaties om een goede invulling te geven aan talent managment en talentontwikkeling. Wij maken het management, de teams en de medewerkers niet alleen bewust van hun eigen talenten.

We bieden vooral ook praktische handvatten en tips hoe je deze talenten meer kunnen benutten in het werk. Hierdoor wordt ieder expert van zijn talenten. Dit doen we met behulp van een aantal programma’s die we speciaal hebben ontwikkeld om talenten te ontdekken en te verbinden aan het werk en aan de organisatiedoelstellingen.

Wil jij ook meer rendement behalen met het talent dat je in huis hebt? Bel of mail voor een afspraak. We denken graag met je mee!

Meer informatie over de diensten van Rendement door Talent?

Talent Management

Teamontwikkeling

Personal Coaching

Persoonlijk leiderschap

Intervisie

Loopbaancoaching

Appreciative Inquiry